3 boligindretningstips der skaber besparelser i din bolig

Vi har kigget på de bedste boligindretningstips, som kan være med til at spare dig penge. De 3 tips vi har udvalgt handler om gaspejse, genbrug og håndværkerfradrag.

Det koster mange penge at flytte hjemmefra eller at flytte i en ny lejlighed, derfor står man ofte og mangler penge i denne periode af livet. Man skal betale for indskud til lejligheden, flytningen og ikke mindst indretningen. Derfor har vi set nærmere på disse spararåd om indretning af din bolig.

God varmeøkonomi i en gaspejs

 

De moderne gaspejse har en rigtig god varmeøkonomi, og fungerer fint som en sekundær varmekilde i din bolig. Der er altid rart at have mere end en varmekilde, hvis der skulle være noget galt en kold vinterdag.

En gaspejs er ikke egnet som den primære varmekilde, men som en sekunder varmekilde er den glimrende. Du kan nemt varme et rum en 3-4 grader op ved en gaspejs, så du kan holde den værste kulde på afstand selv en vinterdag.

Samtidig giver en gaspejs en fantastisk hygge til din indretning, og det kan bliver samlingsstedet for hele familien i stuen. Der skal samtidig være plads omkring gaspejsen, så du undgår at skulle købe for meget anden indretning i stuen, så på denne måde spare du flere penge.

Køb eventuelt nogle bruge lammeskind til at ligge foran pejsen, så er der også billigere og hyggelige side og liggemuligheder ved pejsen. Et lammeskind er desuden velegnet til at dække en gammel stol, så den bliver hyggelig igen.

Gaspejse er desuden billigere end du tror, da de efterhånden bliver masseproduceret og konkurrencen på markedet er hård. Du kan se et stort udvalg af gaspejse her: Philippejse.

 

Genbrug er guld

 

Du kan finde utrolig mange gode og flotte ting, hvis du tager på loppemarked eller andre steder, hvor der handles med brugte indretningsting.

Ofte er produkterne i flot stand og der er meget at vælge mellem, så du kan nemt finde gode produkter lige efter din smag. Måske kræver det, at du lige besøger et par forskellige loppemarkeder, men produkterne er derude.

I vores moderne køb og smid væk tid er der nemlig en kæmpe marked for gode brugte varer. Før i tiden sled vi produkterne ned inden vi smed dem ud, men sådan er det ikke mere. Nu skifter vi ofte ting, bare fordi det er rart at købe nye ting og forandring fryder.

Dette kan du ligeså godt udnytte og købe brugt indretning, så kan du også bedre tillade dig at købe nyt igen om nogle år. Er du en god købmand, så kan du sælge de brugte varer igen efter nogle år til samme pris.

 

Husk håndværkerfradraget

 

Skal du have udført håndværkerarbejde i forbindelse med din indretning, så husk at der er fradrag på det meste af dette. Du får dermed et skattefradrag, som du dog selv skal huske at indberette i forbindelse med din selvangivelse.

Spørg din håndværker om reglerne, da politikerne har lavet dem om flere gange. Du må ikke snyde dig selv for dette fradrag, da der er flere tusinde kroner at spare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *