3 vigtige tiltag til virksomheden og hvordan du sparer penge på dem

Der er mange gode tiltag at gøre, for at du kan spare penge i din virksomhed. Du kan kigge på kontorartikler som stempelpuder. Det kan for eksempel også være at flytte din virksomhed til nogle billigere lokaler.  Det kan også være at se på, hvor mange medarbejdere du egentligt har brug for.

 

Vi kommer her med tre bud på vigtige tiltag, du kan gøre i din virksomhed for at spare penge. Vi har lagt vægt på tiltag, der er nemme at implementere. Det vil sige, det kan godt være, at du vil spare penge på at flytte din virksomhed til en anden by, men vi har fokuseret de tiltag, der ikke kræver, at du flytter, eller at du fyrer dine medarbejdere.

Få styr på dine regnskaber med stempelpuder

 

En god måde at spare penge på er faktisk at få styr på dine regnskaber. På den måde kan du være sikker på, at du har det fulde overblik over, hvad du bruger, og hvad du tjener. Selvom det måske er træls at sidde med regnskaberne, er det en vigtig del af det at drive en virksomhed. Hvis din virksomhed skal løbe rundt, skal du altså have styr på dem.

 

En god måde at gøre det er ved at få en stempelpude til at stemple papirerne i dit regnskab. På den måde bliver det nemt at differentiere imellem de forskellige papirer og se, hvad du har gjort ved dem. Stempelpuder er derfor en god ide. Find dem hos Nydan Stempler

Billige kontorartikler kan spare dig for mange penge

 

En anden måde at spare penge er ved at se på, om du kan finde nogle billigere kontorartikler. Du vil sikkert ofte bruge mange penge på printerpapir, kuglepenne, blokke og lignende. Hvis du finder en billigere leverandør, kan du spare nogle penge.

En anden mulighed er selvfølgelig også, at du opfordrer dine medarbejdere til at spare på papiret og ikke bruge så mange kuglepenne og lignende. Når der mangler kuglepenne, kan det være en god ide at få studentermedhjælperen til at samle kuglepenne ind hos de forskellige medarbejdere, frem for at I bestiller nye kuglepenne med det samme.

Et tredje tiltag for at spare nogle penge i virksomheden kan være at se på kantineordningen. Dine ansatte skal selvfølgelig have noget at spise, men det er meget muligt, at det kan gøres billigere. Måske ligger der et sted i nærheden, hvor de ville være interesserede i at lade jer spise frokost hver dag, og hvor de kan gøre det meget billigere. Det kan for eksempel være en restaurant eller en cafe, hvor de alligevel ikke har så stor omsætning til frokost. En anden mulighed er selvfølgelig helt at droppe kantinen og sige, at folk må tage madpakke med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *