Guide: En god og billig campingferie

Hvis pengene ikke helt er der til at tage på en stor ferie til udlandet til sommer, så frygt ej. For der er rig mulighed for at holde en skøn ferie herhjemme i Danmark til billige penge.

En af de hyggeligste og billigste ferietyper herhjemme er campingferie.

De danske campingpladser tilbyder mange forskellige oplevelser til deres besøgende, og det betyder selvfølgelig også, at priserne varierer en del på campingpladserne herhjemme. Campingrådet har et klassifikationssystem til campingpladserne, hvor de tildeler dem stjerner fra 1 til 5 ud fra en række faktorer. Det første og mest simple tip til billig camping er at kigge efter nogle campingpladser med to eller tre stjerner. Her er priserne ofte en del lavere, men der er samtidig rigeligt med underholdningsmuligheder.

Sørg for jeres egen underholdning

En smart måde at tage på god billig camping er desuden ved at sørge for at kunne underholde sig selv. Nogle forlystelser og aktiviteter på campingpladserne koster penge, og derfor kan det være en god idé at medbringe noget underholdning selv.

Det kunne eksempelvis være i form at et sjovt brætspil eller et spil kort, som i alle kan sidde og hygge jer med ude i solen eller inde i campingvognens fortelt. Medbring desuden et spil strandtennis, en fodbold eller badmintonudstyr, og så er der også en masse gratis sjov at hente der.

Bestil i god tid og få en billig plads

Du behøver dog ikke nødvendigvis at skulle fravælge nogle af de mest populære campingpladser til din campingferie for at spare penge. Selv de bedste campingpladser, som for eksempel Hasmark Strand Camping på Fyn, har nogle pladser til lave priser, som kan matche de campingpladser, der kun har 2 eller 3 stjerner.

Camping
Camping

 

 

 

 

 

 

 

 

Tag på campingferie på Hasmark Strand og nyd hinandens selskab, de sjove badelande og resten af campingpladsens sjove aktiviteter for hele familien. På Hasmark Strand er der et utal af gratis aktiviteter, som kan underholde alle familiens medlemmer i mange dage.

Leder du efter flere gode rejsetips, så kan du klikke dig ind på Mereomrejser.dk. Mereomrejser.dk har lavet en masse gode guides, som du kan bruge som inspiration til din næste rejse. Du finder desuden også nogle gode råd til, hvordan du blandt andet kan spare penge på din ferie.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *