Black Friday er et mekka for dig, der gerne vil spare penge!

Elsker du at gøre en god handel, er du ikke bange for at prutte om prisen, og elsker du et godt slagtilbud? Så er Black Friday helt sikkert en dag, du vil synes om. Her har du muligheden for at finde din indre krejler frem og virkelig skaffe alle de bedste tilbud. Til Black Friday kan det være muligt at spare en god sjat penge på både elektronik, møbler, dyner, hårde hvidevarer og andre ting, som normalt ville være en dyrere investering at lave, hvis man bare skal købe dem en helt almindelig fredag. Men hvad er det så, som gør Black Friday til noget helt specielt?

Et amerikansk fænomen

Black Friday stammer fra USA, hvor det betegnes som værende fredagen efter Thanksgiving, som afholdes den fjerde torsdag i november. Thanksgiving er en amerikansk helligdag, hvor man samles med sin familie over et godt måltid mad og blandt andet viser sin taknemmelighed over de ting, man har i sin hverdag. Dagen efter, Black Friday, er så dagen, hvorpå man drager ud til diverse store butikker for at gøre sig et super kup. Mange af de større, og i og for sig også mindre forretninger, har på Black Friday lavet nogle helt fantastisk vanvittige tilbud på alt fra computere til tørretumblere. Dog er hagen ved disse tilbud, at de tit og ofte kun kommer i et begrænset antal. Dette betyder også, at mange amerikanere simpelthen vælger at campere ude foran diverse butikker, sådan at de kan være sikre på, at de får de helt rigtige tilbud med hjem igen.

Det faktum at mange amerikanere simpelthen vælger at campere ude foran butikkerne betyder også, at mange amerikanske stater har valgt, at fredagen skal være en helligdag også. Det er dog ikke i alle stater at dette er gældende, men folk vil så gerne bruge deres penge på Black Friday, så det skal de næsten have lov til. I 2013 blev der brugt over 60 milliarder dollars på landsplan, hvilket må siges at være en hel del. Black Friday bliver set på som værende startskuddet til den store julehandel, hvilket er forståeligt, når man ser på mængden af penge, der bliver brugt.

Black Friday til Danmark

I 2014 oplevede vi for første gang rigtigt det amerikanske Black Friday fænomen i Danmark. Her stillede både Jysk og Elgiganten op med en række gode kø tilbud, som kun var gældende denne fredag, og nogle af tilbuddene gjaldt hele weekenden. Man regner med, at Black Friday bliver endnu større i år, og at flere og flere forretninger har tænkt sig at lave en masse gode tilbud til de danske forbrugere. Det kan dog godt være en lille smule uoverskueligt at skulle danne sig et overblik over, hvilke forretninger, som rent faktisk vælger at have Black Friday tilbud. Derfor er det en super god idé at gå ind på www.blackfriday-guide.dk, hvor man kan finde en let og overskuelig guide til, hvor man kan finde de gode Black Friday tilbud. Hjemmesiden kigger nemlig både på de fysiske butikker men også på de digitale butikker.

Spar på det meste til Black Friday

For dig som forbruger er Black Friday et sandt mekka. Her er det virkelig muligt at få gjort sig nogle super gode køb, men til en helt anden pris end den man normalt ville skulle betale. Mange af de større kæder, som eksempelvis Jysk og Elgiganten, vælger at lave nogle helt vilde tilbud, hvor priserne virkelig bliver sat i bund, sådan at man kan være sikker på at spare en masse penge, hvis man køber tingene ved dem. De mindre butikker og webshops har dog også rigtig gode tilbud, se bare hairoutlet.dk f.eks. Derfor er Black Friday den åbenlyse mulighed for at kunne gå ind og investere i nogle af de ting, som man måske ikke tidligere har villet købe grundet prisen på disse ting.

black friday

Læg en plan for dine indkøb

Når du skal begive dig ud på Black Friday shopping, hvad end det er online eller i en fysisk butik, så er det en rigtig god idé at lægge en slagplan. Denne planlægning kan starte allerede når diverse kataloger kommer på gaden. På den måde kan du sidde med de forskellige tilbudsaviser og sammenligne de forskellige priser. Måske er det muligt, at den computer eller det sengetøj du har udset dig er at finde endnu billigere online, end i den fysiske butik, hvor du havde tænkt dig at købe den. Ved at holde øje med de forskellige butikker, som har Black Friday tilbud, så kan du få helt styr på, hvor du skal have fat i de forskellige ting henne, og hvad der er mest hensigtsmæssigt for dig at gøre på selve dagen, sådan at man ikke ender med at købe en masse ting, som man måske egentlig ikke rigtig har brug for alligevel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *