Få hjælp til økonomien og få skub i forretningen

At starte en forretning er ikke blot lutter lagkage, men der er mange formelle og administrative krav og regler forbundet med det, blandt andet dét at lave regnskab. Selvfølgelig er det sjovest at have grønne tal på bundlinjen frem for de faretruende røde, men det er ikke alle som er lige skarpe til tal eller bogholderi, men det er en bogholder heldigvis udannet til. Med en tilknyttet bogholder til din virksomhed, kan du trygt overlade de regnskabsmæssige bekymringer til bogholderen, så du i ro og mag kan fokusere på din forretning og at vækste denne.

Mange har hørt ordet bogholder bliver kastet frem og tilbage, men de er de færreste der rent faktisk benytter sig af deres enestående ekspertise i dagligdagen. Det er en skam, da en bogholder kan være med til at hente penge og kaste helt nyt lys over virksomhedens økonomiske ståsted, samt potentielt være med til at skabe øget vækst.

Hvad laver en bogholder?

En bogholder er en meget alsidig profession, men kort sagt beskæftiger en bogholder sig med alt fra fakturering, at ordne løn, stå for den daglige bogføring, momsafregning samt afstemning af det overordnede regnskab, så du som virksomhedsejer altid har styr på, hvad der går ud af virksomheden samt hvad der kommer ind i virksomheden. En bogholder holder med andre og mere simple ord styr på din virksomheds økonomi som helhed. Det er nemlig de færreste virksomhedsejere, der selv har tid, overskud eller forstand til selv at gøre det korrekt, og det kan have store konsekvenser og potentielt tab, hvis man ikke ved, hvad man laver.

Det kan derfor være en god idé at få en bogholder ombord, hvis du skal bruge hjælp til den daglige kørsel af kreditorer, momsregnskab, lønberegning, lønudgifter, afstemning med mere, men en bogholder kan også jonglere de store månedlige eller årlige opgaver, som er særligt vigtige for dig og din virksomhed. Det gælder især kvartalsregnskaberne og årsregnskabet.

Derfor skal du bruge en bogholder

At tilknytte en bogholder til din virksomhed kan hurtigt sætte skub i forretningen, da du får mere tid til markedsføring, salg og kundekontakt. Du behøver ikke have en bogholder tilknyttet fast i virksomheden. De fleste bogholdere tilbyder, at de kan komme ud en gang i måneden eller hvordan det ellers passer din virksomhed, hvor der så ordnes bogholderi. Det er ofte en billigere løsning, hvis du eksempelvis har en mindre virksomhed. Skulle du i mellemtiden alligevel få brug for et godt råd og kyndig vejledning omkring din økonomi, så kan du altid ringe din bogholder op til en snak. Ofte kan lettere opgaver godt klares telefonisk og det er en god hjælp til dig, der mangler et skub i den rigtige retning. Find en bogholder allerede i dag og giv din virksomhed et skub i den rigtige retning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *