Hyr et eventbureau, når virksomheden skal pleje kunder eller medarbejdere

Der kan være flere årsager til, at man som virksomhed vælger at investere i oplevelser. Det kan være, at man vil bruge det som forkælelse til sine kunder eller som en give away i forbindelse med markedsføring. Det kan dog også være, at man vil investere i en oplevelse til sine medarbejdere. Dette kan der være flere gode fordele ved.

Vis medarbejderne, at de er værdifulde for virksomheden

Når man investerer i sine medarbejdere, så udsender man et signal om, at man sætter pris på dem. Glade medarbejdere, der føler, at de er værdsatte, er ofte bedre for virksomheden. De har nemmere ved at identificere sig som en del af virksomheden, og de får mere lyst til at yde sit bedste. Samtidig giver det et bedre socialt arbejdsmiljø, da medarbejderne kommer hinanden ved på en helt anden måde, end man gør, når man er på arbejde. Når man er due på en oplevelse med sine kollegaer, så er stemningen meget mere afslappet og hyggelig. Man skal ikke længere være professionel.

Rolig oplevelse eller et vaskeægte adrenalinkick?

Der kan være mange oplevelser at vælge imellem. Det kan være ting som vinsmagning, teatertur eller man kan vælge en oplevelse, der sætter gang i adrenalinen og lattermusklerne. Her er der en type event, der vinder stormende frem i øjeblikket. Der er tale om de populære escape rooms, der afholdes af et eventbureau i København. Måske du allerede har hørt om det, men det er langt fra alle, der har haft fornøjelsen af at opleve det på egen krop.

Når man skal i et escape room gennem et eventbureau København, så foregår det i grupper. Det er meget forskelligt, hvor mange der kan være i samme escape room. Nogle tager 6 ind ad gangen, hvor andre har store rum med plads til op til 25 personer. Der betales dog pr. person og ikke pr. rum, så det er ikke billigere at sætte flere mennesker sammen.

Hvad skal man i et escape room ved et eventbureau i København?

Et escape room går ud på, at man skal løse nogle gåder. Man er ”fanget” i rummet, og man kan først låse døren op, når man har fundet alle beviserne og løst de tilhørende gåder. Der er dog en lille hage. Opgaven er på tid. Man er derfor presset og skal tænke hurtigt, kreativt og logisk. Det er sjovt og spændende, og man føler, at man pludselig er med i en film.

Stemningen er høj, og man lærer sine kollegaer at kende på en helt ny måde. En oplevelse som escape rooms gennem et eventbureau i København er en fed oplevelse, som man kan snakke om i lang tid bagefter. At man har prøvet at være i den situation, hvor man skal samarbejde med kollegaerne under det pres – sjove pres, men pres, det gør også, at man får en bedre opfattelse af hinandens styrker og svagheder, og dette kan være guld værd i det daglige arbejde i virksomheden. En investering i en god oplevelse for sine medarbejdere er derfor ikke kun et godt valg taget ud fra et etisk udgangspunkt, men også i forhold til at få en endnu bedre fungerende arbejdsplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *