Sådan sparer du penge på snowboard bukser og snowboardjakke

Når man er afsted på ski- eller snowboardferie, er udstyret og især snowboardjakke og snowboard bukser, noget af det vigtigste at have styr på. Det er lige før jeg vil påstå at det er lige så vigtigt at have det rigtige udstyr, som det er at have godt vejr. Selvfølgelig holder den ikke helt, da en skiferie med plus 20 grader og intet sne ikke er særlig fed, men omvendt er en skiferie med perfekte vejr- og sneforhold, men med dårligt udstyr sørme heller ingen fornøjelse. I denne artikel er fokus på udstyret til snowboardere, og mere præcist snowboard bukserne og snowboardjakken, da dette er klart det vigtigste udstyr at have 100 % styr på.

Der kan argumenteres for at selve snowboardet og snowboard støvlerne er lige så vigtige som jakken og bukserne, og det er jeg egentlig også enig i, sagen er bare den at der er mange der lejer board og støvler, hvorimod de fleste har deres eget tøj; jakke og bukser. Jeg tror faktisk aldrig jeg har set en ski/snowboard-shop leje snowboard bukser eller jakker ud.

Lige bortset fra nogle af de små steder i Sverige, også mener jeg også at Snowdome i Tyskland gør det, men det er altså langt hyppigere undtagelsen, end det er reglen. Derfor er fokus i dagens sparre-artikel altså snowboardjakke og snowboard bukser. Vi nærmer os desuden uge 7 med hastige skridt, derfor er det også et emne der er utrolig relevant.

Når man skal ud og investere i (ordentligt) snowboard (eller ski) udstyr bliver det hurtigt en dyr fornøjelse, hvilket de fleste synes er lidt ærgerligt, taget i betragtning hvor få gange om året man rent faktisk bruger udstyret. Men det er der heldigvis råd for. Man kunne fristes til at tro at løsningen bare er at købe nogle billige bukser eller jakke, men det er altså ikke en god idé. Man får hvad man betaler for og når man er ude på pisterne en hel dag, betaler det sig at have nogle bukser der er lavet til snowboard – det samme med jakken.

Så det man gør for at få sig noget godt udstyr, til en god pris, er at man venter til det er 100 % off-season med at købe, også køber man sidste års modeller. Det virker måske meget simpelt og banalt, men der er ikke mange der gør det og der er virkelig, viirkelig mange penge at sparre! Lad os tage udgangspunkt i i dag. Vi er i uge 6. Rigtig mange danskere tager på skiferie i næste uge, eller næste uge igen, det vil sige at rigtig mange danskere og har købt deres snowboard bukser og jakke, eller også gør de det i denne uge.

snowboarding

Mange ønsker sig det også i juegave, så fra december måned til midten af februar er der godt gang i salget. Men hvad sker der efter uge 8, når 99 % af danskerne har været på årets skiferie? Salget styrtdykker og skibutikkerne skal bare af med varerne. Så allerede i marts vil man se store besparelser. Venter man yderligere til de tidlige sommermåneder er priserne endnu lavere, da skibutikkerne skal af med sidste års varer, for at få plads til de nye, som ankommer i efteråret.

snowboard jakke

Så dagens sparretips er altså meget simpelt, og især til dig der står på snowboard og skal have styr på dine snowbaoard bukser og snowboardjakke. Køb sidste års modeller, i juni, juli eller august måned, og spar rigtig mange penge!

snowboard bukser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *