Spar penge på Eva Trio og andet dansk design

Står du og mangler noget holdbart, funktionelt køkkenudstyr, skal du overveje at købe det fra Eva Trio, som byder på elegante og praktiske gryder, pander og andet kogegrej i høj kvalitet

Virksomheden Eva Solo tilbyder meget forskellige kvalitets køkkenudstyr, heriblandt gryder og pander, elkedler, glas, wc-artikler, termokander og gasgrill. Eva Trio er en del af virksomheden og byder på flere linjer med elegante og funktionelle kogegrej, gryder og pander, så hvis du ikke har så mange penge gemt på bankkontoen, vil det være en rigtig god idé for dig at investere i sådanne kvalitetsprodukter, så de holder i mange år. Således slipper du for at skulle ud at købe nye pander og gryder hvert andet år, fordi dit køkkenudstyr er blevet brændt på eller det er blevet bulet på grund af dårlig varmefordeling.

Eva Trio gryder og pander findes i tre linjer af nydeligt designet kvalitetsprodukter – læs mere om dem her:

Gryder-serien:

– Eva Trio MULTI er gryder, der er fremstillet af rustfrit stål og ikke aluminium som de andre to linjer. Det kendetegnende ved disse gryder, er, at de er støbt i ét stykke, hvilket betyder, at de både er flotte at se på og får en jævn fordeling af varmen.

– Eva Trio WHITE LINE er en populær gryde-serie, der er fremstillet i støbt aluminium, og som, på grund af den keramiske belægning i bunden, er meget nemme at rengøre. Belægningen sørger også for jævn fordeling af varmen i gryden.

– Eva Trio DURA LINE gør det muligt at lave din mad uden at brænde det på – uden fedtstof – på grund af slip-let belægningen. Denne gryde-serie er også lavet af aluminium, således at varmen bliver fordelt jævnt i hele gryden.

pots and pans

Pande-serien:

– Eva Trio DURA LINE panderne er produceret i rustfrit stål og er meget robuste. De er også lette at rengøre på grund af slip-let belægningen, men tåler ikke maskinopvask.

– Eva Trio WHITE LINE er en hvid, fornem kollektion af pander, som både er gode varmeledere og også har den smarte slip-let belægning, der gør panderne nemt ren gørlige. Panderne tåler maskinopvask.

– Eva Trio kobberpander er det ultimative køkkenudstyr, blandt andet fordi kobber har nogle særegne stegeegenskaber.

Savner du desuden nye glas eller forskellige køkkenredskaber, kan du også sagtens finde det i det danske designmærkes store sortiment, og det gælder for Eva Solo produkterne, at det er en holdbar investering, fordi det funktionelle design virkelig holder i mange år fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *