Spar penge på bordtennis- og badmintonudstyr

At dyrke en sportsgren kan være dyrt, og det kan ofte løbe op i mange penge, før man er kommet ordenligt i gang. Holder man sig opdateret, kan der dog være mange penge at spare.

Hvad enten bordtennisbordets formål er et slag beerpong til den årlige julefrokost, til at have stående i et fællesområde på et gymnasium, eller til at dyrke sporten ved, kan bordtennisbordet umiddelbart virke som en dyr investering – en dyr investering, man kan gøre billigere.

Hold dig opdateret i fysiske og internetbaserede butikker

Leder man efter et bordtennisbord, kan det ofte være smart at holde øje med tilbud på såvel nettet som i fysiske butikker. På nettet er der ofte tilbud på bordtennisborde, som alligevel opnår fri fragt pga. den generelle høje pris på bordtennisborde, se f.eks. tilbud her.

Leder man f.eks. efter badmintonudstyr i de fysiske butikker, kan butiksmedarbejdere være villige til at forhandle, og du kan være heldig at få både fjerbolde og taske med til en fordelagtig pris.

Led efter pakkeløsninger

Badmintonketsjere og badmintontasker af god kvalitet kan tilsammen nemt koste op til 1500 kroner, og det er derfor en god idé at gøre sig overvejelser om, om man er på udkig efter et bestemt mærke. Er man ikke interesseret i badmintonketsjerens mærke, kan pakkeløsninger oftest bedst svare sig. Med pakkeløsningen kommer ketsjeren med en tilhørende taske, og den samlede besparelse bliver dermed større end ved separat køb af ketsjer og taske.

Leder man på nettet, er der flere hjemmesider som fast kører med tilbud på pakkeløsninger som set her.

Find tilbehøret billigst på nettet og udnyt rabatten

Bordtennisbat og bolde kommer oftest i pakker sammen, og hjemmesider viser ofte den vejledende pris for fysiske butikker, for at profilere den ofte billigere internetpris. Har man lyst til at udnytte denne rabat, kan man dog med fordel købe bat og bolde hver for sig, da man kan spare penge på begge produkter ift. den vejledende pris.

Udvalget af såvel bordtennis- og badmintonudstyr er generelt større på nettet, og der er ofte også mulighed for at bestille produkter hjem til en butik i nærheden – en service som kan gøre gavn, når den fysiske butiks lager er tomt.

Man kan altså med fordel åbne sin computer, når man skal shoppe sportsudstyr til både nybegynderen og den øvede badmintonspiller.

Tag badminton- og bordtennisspillet til nye højder

Har man eventuelt lyst til at tage sit badmintonspil til nye højder, kan man melde sig ind i Badminton Danmark, som er en forening, der tilbyder både træneruddannelse og andre relevante arrangementer ud over deres medlemskaber. Her kan man holde sig opdateret på badmintonstjernernes præstationer, og der er ydermere mulighed for selv at blive en del af badmintonverdenen som frivillig.

Det samme gør sig gældende inden for bordtennisverdenen, hvor Dansk BordTennis Union tilbyder opdaterede kalendere, uddannelse og statistikker over forskellige mesterskabsresultater.

Bordtennis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *