Spar penge på plastfolie og indpakningspapir

Er du klar til juleræset, og har du købt papir og papkasser til indpakningen? Hvis ikke, så bør du overveje, hvorledes du kan optimere din indpakning både rent økonomisk og miljømæssigt.

Når man står overfor at skulle pakke sine pakker ind, er der få materialer som ikke går i stykker, når de skal forsendes eller ligge under et hav af andre julegaver. Derfor bør du læse med, for at finde ud af, hvilke der er tale om.

Giv din gave en barriere mod vand og tryk

Skal du pakke en gave ind, som ikke tåler de helt store rystelser, kan det være en ide, før man pakker det fine indpakningspapir omkring gaven, at sikre gaven optimalt. Det, man kan gøre er, stilfuldt at vikle gaven ind i noget plastfolie, som skaber en barriere til gaven, sådan at den ikke udsættes for hverken vand eller tryk.

Det behøver ikke at være dyrt at købe plastfolie ind, for det kan bruges både til afdækning, når du skal male, og du kan bruge det til indpakning af gaver til årets fødselsdage. Med en plastfolie på rulle er du derfor sikker på at have nok til både at afdække en stue, men også at kunne pakke gaver ind til diverse anledninger.

Tænk miljørigtigt og spar penge langsigtet

Plastfoliet er utrolig holdbart og stærkt, og det kan stå imod det meste. Hvis man ønsker at tænke i miljømæssige baner, bør man sikre sig, at plastfolien er produceret på en miljørigtig og genanvendelig måde. På den måde sikrer man sig selv overfor miljøet, men man gør det også billigere at fremstille materialer som plastfolie og indpakningspapir, netop fordi det er genbrugte materialer.

plastfolie

Pak dine gaver ind i det samme papir

Er du typen, som godt kan lide at give dine gaver et ensartet look, når de ligger under træet, så kan man overveje, om et naturfarvet indpakningspapir måske er løsningen. For det første er indpakningspapiret stærkt og robust. For det andet – og det er her det er interessant – har man nok indpakningspapir til alle fremtidige gaver, da man køber det på en stor rulle. Som mange ved, bliver et produkt billigere, når man køber en større andel, da man sparer penge på at skulle købe ind flere gange i mindre – og dyrere – pakker.

Plastfolien og det naturfarvede indpakningspapir udgør et stærkt match, og der er ikke meget der kan ødelægge gaven, hvis man pakker den ind i en kombination af disse.

Der er ikke andet for end at ønske god og billig jul!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *