Tid er penge – spar derfor på tiden

Hvis du ejer et firma eller en virksomhed, så ved du allerede nu, at tid er penge. Og derfor kan det være, at du er træt af, at du spilder tiden på unødvendige ting såsom en masse præsentationer og lange møder, der trækker ud, fordi der skal bruges tid på blandt andet navneforvirring. Netop derfor kan det være, at du lige nu er på udkig efter en løsning, der kan gøre det hele lettere for dig og dine medarbejdere, således I hurtigt kan komme til sagen. Og netop derfor bør du tage et kig på de mange muligheder, som der byder sig med nogle kortholdere, der kan fungere som dine ansattes navneskilte. Læs mere om det lige her nedenunder.

Spar penge

Når man ved, at tid er penge, så er det med at udnytte tiden bedst og mest optimalt. Det betyder, at man kan spare penge, hvis man ved, hvordan man arbejder effektivt, og derfor er man som ejer eller chef altid på udkig efter nogle løsninger, der kan være bedre end dem, som man bruger på nuværende tidspunkt.

Det tager tid at præsentere sig selv

Og noget af det, som der tager rigtig meget tid især i møde-regi, er de runder, man er nødt til at tage for, at alle kan præsentere sig selv. Det kan sagtens tage 10 minutter at nå et helt bord rundt, og reelt set er det ikke noget, som der har nogen relevans for den resterende tid, som mødet forløber.

Brug nogle transparente kortholdere som navneskilte

Derfor kan det være, at du bør tage et kig på dine muligheder med nogle transparente kortholdere, der kan indeholde dine ansattes navne og stillinger. Ved at tage sådanne i brug til for eksempel møder og andre arrangementer virker det helt absurd at skulle præsentere sig selv, idet alt fremgår af ens navneskilt. Man sparer derfor en helt masse tid, fordi man kan komme lige til sagen. Og når der er tid, der er sparet, er der dermed også en masse penge, der er sparet.

Dine ansatte bliver lettere at huske og falde i snak med

Køb kortholdere til de ansattes navneskilte allerede i dag og opdag de mange muligheder, som der byder sig både for dig og for dem. Med dem på brystet eller om halsen gøres det desuden også lettere for andre at huske dine ansatte og at falde i snak med dem. Man læser navneskiltet, og af en eller anden grund hænger det, der står derpå bedre ved i hukommelsen, end hvis den selvsamme person havde fortalt det. Det er derfor også et strategisk smart træk, der kan sørge for, at dit firma eller din virksomhed kommer til at ligge i top of mind inden for den branche, hvor I er beskæftiget.

En billig løsning

Og heldigvis kan kortholdere fås til en ganske fornuftig pris, hvorfor det er et meget billigt træk for dig. Invester derfor blot en lille smule og opdag den store værdi, som din investering vil skabe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *