Vil du også flytte billigt?

Udover at være besværligt og hårdt kan det være rigtigt dyrt, når du have ejendelene fragtet til dit nye hjem. Der er masser af knapper, som du skal skrue på for sænke udgifterne på din flytning markant. Det hele handler om at være smart og om at tænke anderledes, og i denne artikel får du inspiration til ting, som du kan gøre for at spare penge på din flytning.

Send bud efter vennerne

Den billigste og mange gange også den bedste hjælp, du kan få, er ikke den, som du betaler for med kroner og øre. Derimod er det den hjælp, som du har gjort dig fortjent til ved at være en god ven og/eller et godt familiemedlem. Med dygtige bekendte kan du spare rigtigt mange penge på din flytning, men husk at give dem besked i god tid. Lad være med at satse på, at du kan finde nogle, der har tid til at hjælpe dig på selve dagen. Planlæg i god tid og få lavet nogle aftaler, så du er sikker på, at hjælpen står klar, den dag du skal bruge den. Udover at være den klart billigste hjælp du kan få, er gode venner også lig med godt selskab, hvilket betyder, at din flytning bliver meget lettere at forholde sig til. En flyttedag kan gøres til en god dag, selvom der skal arbejdes.

LÆS OGSÅ: Billige familieaktiviteter

Vær i god tid

Dette punkt lægger sig lidt i forlængelse af ovenstående. Grundig planlægning foretaget i god tid er dit bedste våben i kampen for en let og billig flytning. På denne måde kan du sørge for at sætte dig ind i, hvilke løsninger der er billigst og sammenligne eventuelle tilbud på de ting, som du skal bruge. Du skal eksempelvis anskaffe dig flyttekasser og beskyttelseselementer til dine møbler. Her er det dog vigtigt at være opmærksom på at købe nogle produkter i en ordentlig kvalitet, da de penge du sparer på eksempelvis en billig flyttekasse slet ikke kan måle sig med prisen på et ødelagt anlæg eller TV.

 

Flyt på en ny måde

Flyttemændenes kronede dage er talte, efter at markedets nye spiller for alvor har vundet ind på markedet. Flytteboxen er kommet for at blive, da det er en rigtig billig løsning, og en løsning der giver dig øget frihed og tid i forbindelse med din flytning.  En flytteboks er helt simpelt en flyttecontainer, som du pakker dine ejendele i, og den erstatter dermed den velkendte flyttebil. Når alt er pakket og klart bliver flytteboksen så fragtet til dit nye hjem, hvor du så kan begynde at pakke ud. Økonomien er ikke den eneste grund til, at denne løsning vinder mere popularitet rundt omkring i det danske land. Du får nemlig mulighed for, at modtage din flytteboks op til flere uger før du skal være ud af dit hjem, hvilket betyder, at du kan begynde at pakke de ting ned, som du ikke skal bruge, før du bor i dit nye hjem. Det er en rigtigt god ide at begynde i god tid, da det gør dit arbejde på selve flyttedagen så meget lettere. Desuden får du lov til at beholde flytteboksen længe efter, du er flyttet ind i din nye bolig, og du kan dermed flytte ind i ro og mag, som det passer dig. Dermed er en flyttebox med til at punktere den ballon af stress, som ofte opstår, når man står over for en flytning.

 

Læg en madplan

Når flyttedatoen nærmer sig, handler det om at få spist de ting, du har i køleskabet og fryseren, så du undgår at smide penge ud af vinduet. Dan dig en overblik over, hvilke madvarer du har, så du kan lægge en madplan for den sidste tid i boligen. På denne måde ved du præcis, hvad du skal købe ind til, og du får dermed udnyttet de penge, du allerede har brugt på mad.

Tjen penge på dine gamle ting

Denne artikel handler egentlig om, hvordan du sparer penge i forbindelse med en flytning, men mon ikke at du også synes, det kunne være interessant at tjene nogle? Det tror vi, at du gør, og faktisk er en flytning en perfekt lejlighed til netop det. Når du skal flytte, er det en rigtig god mulighed for at rydde op i alle de ting og sager, som du ikke længere bruger. Det kan være alt fra gamle møbler til tøj, der er strammer lidt for meget på farmaven. I stedet for at smide tingene ud, er det smart at undersøge, om de ikke kan sælges. Mulighederne er mange, når du vil sælge dine gamle sager. Du kan vælge at holde et loppemarked, eller du kan sætte dine ting til salg på forskellige hjemmesider som eksempelvis Den blå avis og De gule sider. Facebook er ligeledes blevet et udstillingsvindue for de ting, som vi gerne vil sælge. Du skal blot vælge en relevant gruppe og lave et salgsopslag.

cheap-corner-sofas-1411960-640x640

Flytning for studerende

Det er ingen hemmelig at studerende ikke er den befolkningsgruppe, der har flest penge mellem hænderne, og derfor kan udgifterne ved en flytning – især hvis det over store afstande – være en ordentlig mundfuld. Mange studerende vælger eksempelvis at flytte til en ny by, når de skal i gang med en kandidatuddannelse, og det bliver desværre ofte en dyr fornøjelse. Det har depotvirksomheden Boxit sat sig for at ændre på, og hos dem kan du nu få en rigtig billig flytning mellem landets store byer, hvis din situation opfylder en række krav. Eksempelvis skal dine ejendele kunne være i en 16m2 flyttebox, og for at få den billigst mulige løsning skal du passe din flytning ind med en af Boxits planlagte transporter rundt i landet. Det er dog ofte intet problem, da Boxit har faste afgange flere gange om ugen. Flytteboxen kan stå hos BOXIT, hvor du flytter dine ting ud. Til at flytte dine ting fra hjemmet til flytteboxen, kan du gratis låne en stor lukket flyttetrailer. Hvis du har plads ved den nuværende bolig, kan du også få leveret flytteboxen der. Dette kan være fordelagtigt, hvis du flytter til en by, hvor du ikke kender nogle, som du kan låne en bil af.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *