Hvor meget kan jeg låne i dag?

At tage et lån online er i dag blevet til en mere eller mindre almindelig affære, og der findes efterhånden et lån til næsten ethvert behov. Et af de store spørgsmål er i denne forbindelse om det rent faktisk også er muligt for dig at låne penge på nettet. Det næste store spørgsmål er så, hvor meget du egentlig vil være i stand til at låne.

Det afhænger ikke udelukkende af økonomien

Selvom det selvfølgelig altid vil være nemmere at låne penge – og især et større beløb – hvis man i forvejen har en forholdsvis stor månedlig indkomst, så afhænger det ikke blot af dette. Ofte vil det være tilstrækkeligt at have en fast månedlig indkomst, så låneudbyder kan føle sig tryg ved at låne dig penge (idet han jo er mere sikker på at få sine penge tilbage). Derudover hjælper det også, hvis du ikke står registreret som dårlig betaler; men selv hvis dette skulle være tilfældet, så er det dog ikke helt umuligt at blive godkendt til et lån på trods af denne status.

Er jeg kvalificeret til at blive godkendt?

Det korte svar er, at det er du højst sandsynligt. Uanset hvad du nu står og skal bruge pengene til, så er et online lån en nem og bekvem løsning, der kan klares uden at du behøver rejse dig fra sofaen; og så har denne type lån ovenikøbet en rigtig høj godkendelsesrate, så længe du blot er fyldt 18 år og har en fast indkomst. Prøv f.eks. at tage et kig på finansieret.dk, og du vil se netop hvor gode dine muligheder egentlig er.

Nem ansøgningsproces

Ansøgningsprocessen er en helt anden verden end den man kender fra de almindelige banker. Med et online lån gør det hele nemlig lynhurtigt. Hele processen kunne foregå således: besøg finansieret.dk, indtast dine personlige oplysninger inkl. e-mail, NemID og cpr-nummer, det ønskede lånebeløb, klik på godkend og du vil i løbet af ganske få minutter vide om du er blevet godkendt eller ej. Hvis svaret er ja, så vil du ofte have beløbet indsat på din konto i løbet af ganske få minutter (nogle gange indenfor 15 minutter).

Hvor meget kan jeg så låne?

Hvor meget, du kan låne, afhænger af to hovedfaktorer; nemlig hvor stor en månedlig indkomst du har, og derefter hvilken låneudbyder du vælger. Især sidstnævnte har stor indflydelse på hvor meget du kan låne. Dette skyldes, at mange låneudbydere specialiserer sig i f.eks. mindre beløb, hvorimod andre har en langt højere beløbsgrænse når man låner penge (dog aldrig i millionklassen). Så tag derfor først og fremmest et grundigt kig på din personlige økonomi for at se hvad du har råd til, og tag derefter en tur på f.eks. finansieret.dk for at se, hvor meget de kan tilbyde dig. En yderligere bonus ved de online lån er desuden, at der aldrig vil blive stillet spørgsmål til dine motiver for at låne penge; det er i sidste ende din sag, og så længe du kan overholde dine lånebetingelser, så er de såmænd ganske tilfredse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *